Team

Team Fysiotherapie Göttgens Kienhuis Pfennings

Els Kienhuis
Els Kienhuis
“Als fysiotherapeut vind ik het een uitdaging om met de patiënt te kijken waar de mogelijkheden liggen en hoe men zo optimaal mogelijk kan functioneren. Kwaliteit van leven is zo ontzettend belangrijk! Het is heel mooi dat ik daaraan kan bijdragen.”
BIG-nummer: 89062707404
 Niña Pfennings
Niña Pfennings
“Patiënten die onze praktijk met een grote glimlach verlaten, dát is de kroon op ons werk. Als fysiotherapeut, kinderfysiotherapeut en oedeemfysiotherapeut zet ik me hier met veel plezier voor in.”
BIG-nummer: 39061800604
Ralf Willemsen
Ralf Willemsen
“Als fysiotherapeut en manueel therapeut beweeg me letterlijk en figuurlijk tussen de behandelkamer en de oefenzaal. Doordat ik patiënten in de behandelkamer zie, kunnen we in de oefenzaal nog gerichter aan de slag. Dat versterkt elkaar!”
BIG-nummer: 19053154704
Maren Lemmens
Maren Lemmens
“Mijn missie? Uw klachten verlichten. Dat doe ik met een behandelplan op maat. Dat is belangrijk want elk lichaam is uniek en elke patiënt heeft zijn eigen verhaal.”
BIG-nummer: 89910429604
Eva Bonekamp
Eva Bonekamp
“Rug-, bekken- of andere fysieke klachten hebben vaak een dieperliggende oorzaak. Door u beter te leren kennen, probeer ik die oorzaak aan het licht te brengen. En vervolgens gaan we samen aan de slag om uw klachten te verminderen.”
BIG-nummer: 19916409004
Chantal Coolen
Chantal Coolen
"Als fysiotherapeut vind ik het belangrijk dat patiënten zich op hun gemak voelen. Door persoonlijke aandacht en een professionele blik proberen we samen tot een passende oplossing voor uw klachten te komen".
BIG-nummer: 39916994804
Ed Zieminski
Ed Zieminski
“Plezier en vertrouwen zijn belangrijk bij de behandeling van kinderen. In combinatie met een professionele blik op de lichamelijke klacht werken we samen aan een passende oplossing!”
BIG-nummer: 29036565804
Dani Biesmans
Dani Biesmans
“Het belangrijkste in dit vak vind ik dat iedere patiënt optimale zorg verdient. Om deze zorg te kunnen bieden, wil ik alles weten over uw klacht en stellen we samen een passend behandelplan op. Gemotiveerd en gedreven gaan we samen uw klachten verminderen!”