Zwangerschapspilates (tijdelijke stop)

              Eva

Tijdelijk zijn er geen zwangerschapspilates lessen. Heeft u vragen, neem gerust contact met ons op.

Bijna alle vrouwen hebben tijdens de zwangerschap last van rug- en/of bekkenklachten. Al jaren lang ziet men dat Perfect Pilates oefeningen een positieve invloed hebben op deze klachten. Ook is pilates een verantwoorde manier om tijdens de zwangerschap in optimale conditie te komen en te blijven.

Sterke spieren
Laten we eerlijk zijn, een bevalling is een top(sport)prestatie. Hoe beter de conditie is, hoe makkelijker en soepeler de bevalling (vaak) verloopt. Tijdens de Perfect Pilates lessen besteedt u veel aandacht aan het voorkomen en bestrijden van rugklachten en bekkenklachten. U maakt de dieper gelegen rugspieren, onderbuikspieren en de bekkenbodemspieren sterker om het kindje beter te kunnen dragen. Daarnaast kunt u sterke spieren makkelijker aanspannen en ontspannen tijdens de bevalling. Bovendien kunt u sneller herstellen van de bevalling en verlaagt u de kans op urineverlies. Natuurlijk is er ook aandacht voor ontspanning. Kortom: een must voor iedere vrouw die het optimale uit haar zwangerschap wil halen of net na de bevalling weer in conditie wil komen.

Voor wie
Voor vrouwen vanaf de 12e week van de zwangerschap tot aan de bevalling.

Zwangerschapspilates vindt plaats op:

Maandagavond 18:00 – 19:00

 

Kosten/vergoeding
De kosten voor de groepslessen worden vaak niet vergoed door de zorgverzekeraar. De kosten voor zwangerschapspilates zijn:

  • 32 euro per maand voor 1x per week

Wanneer uw zorgverzekeraar de zwangerschapspilates wel vergoed, wordt er eenmalig bij het beëindigen van de cursus een nota opgemaakt. De kosten worden berekend vanaf de week van starten tot en met de 40e zwangerschapsweek a 8 euro per les. U kunt deze nota dan zelf indienen bij uw zorgverzekeraar.

U kunt ten alle tijden geheel vrijblijvend en kosteloos een proefles komen doen. Schrijf u in.